Αντιγήρανση προσώπου

Θεραπεία αντιγήρανσης για άμεσα ορατό αποτέλεσμα lifting για δέρμα νεανικό χωρίς εκφραστικές γραμμές και χαλάρωση.

Easy Lift

H μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια ασφαλής, φυσική διαδικασία που προσφέρει βαθιά στο δέρμα σας βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, με στόχο την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του προσώπου σας.

Mesotherapeia Proswpou

Προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση αφού έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα πολλές φορές περισσότερο από το βάρος του. Ακόμη στην επιδερμίδα σφρίγος και αντιμετωπίζει τις λεπτές ρυτίδες.

Therapeia Proswpou Me Diamanti

Η ρετινόλη είναι η ενεργή μορφή της βιταμίνης Α ή το μοναδικό συστατικό με ορατή βελτίωση στην υφή αλλά και την όψη της επιδερμίδας. Επιπλέον παίζει σημαντικό ρόλο σε αρκετές βιοχημικές διαδικασίες μέσα στο ανθρώπινο σώμα και λειτουργεί και ως αντιοξειδωτικό.

Retinol Renewal

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε