Massage

Ενδείκνυται για πόνους της πλάτης, φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα και η τενοντίτιδα, παθήσεις σχετικές με το στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες, μυϊκές παθήσεις όπως οι σπασμοί, τα τραβήγματα και τα διαστρέμματα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τη μετα-τραυματική και μετα-χειρουργική αποκατάσταση.

Swedish Massage

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ, αποτελεί μια μέθοδο εναλλακτικής ιατρικής, η οποία στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και την ράχη των ποδιών.

Foot Hand Reflexology Massage

Το θεραπευτικό μασάζ πλάτης και αυχένα είναι μια αποκλειστική τεχνική με ένα μασάζ αφιερωμένο στα ειδικά προβλήματα που σωρεύονται στις περιοχές του αυχένα, της πλάτης και της μέσης.

Back Neck Shoulder Massage

Μια σειρά από ήπιες και χαλαρωτικές κινήσεις με ζεστό λάδι και αιθέρια έλαια, ξεκινώντας από την πλάτη και καταλήγοντας σε όλο το εύρος και τους άξονες του κεφαλιού, αποβάλλει την ένταση της καθημερινότητας και επαναφέρει τη συνολική ροή της ενέργειας.

Indian Head Massage

Τριλογία που περιλαμβάνει τεχνικές σουηδικού μασάζ, αρωματοθεραπείας και ρεφλεξολογίας, όπου επιτυγχάνει την χαλάρωση και αναζωογόνηση του σώματος.

Swedish Aromatotherapy Reflexology Massage

Ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες τοποθετούνται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης προκειμένου να δημιουργήσουν μια ροή θετικής ενέργειας.

Hot Stones Therapy

Το είδος αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν μεγαλύτερη ένταση στη θεραπεία τους ή θέλουν να ανακουφίσουν χρόνιους μυϊκούς πόνους, «πιασίματα και κόμπους».

Sport Massage

Μαγευτικό massage με θαλάσσια πουγκιά που αποτελούνται από μίγμα κρυστάλλων άλατος και άνθη καταπραϋντικής λεβάντας με σκοπό την άμεση ξεκούραση και ανακούφιση.

Oriental Massage

Το τελετουργικό αυτό μασάζ με το αυθεντικό Monoi de Tahiti το ιερό λάδι των Πολυνησίων, προσφέρει μια στιγμή πλήρους ευχαρίστησης που εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας και προάγει την πλήρη χαλάρωση και ευεξία.

Exotic Massage

Οι δυνατές μαλάξεις από έμπειρους θεραπευτές συμβάλλει άμεσα και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που συνεπάγεται τη βελτίωση στην εικόνα της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Massage Kyttaritidas

Με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Reflexologia Pelmatwn

Μπορεί να αντιμετωπίσει κατακρατήσεις υγρών, τοπικό πάχος, μπλοκαρισμένο μεταβολισμό. Αποτοξινώνει το σώμα, βοηθάει στην κανονική λειτουργία του πεπτικού και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Lemfiko Massage

Ένα αρωματικό δώρο για το σώμα και το πνεύμα που συνδυάζει τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με τεχνικές μαλάξεων, όπως του λεμφικού και του σουηδικού μασάζ.

Aroma Oil Massage

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε