Περμανάντ Βλεφαρίδων

Κλείστε Ραντεβού

Γράψτε το όνομα σας.
Γράψτε το επίθετο σας.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Γράψτε το email σας.
Invalid Input
Επιλέξτε το κατάστημα που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

H περμανάντ βλεφαρίδων είναι μια απλή τεχνική, η οποία εφαρμόζεται μέσα σε 45' και βελτιώνει την καμπύλη της φυσικής βλεφαρίδας. Το αποτέλεσμα είναι, έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα. Με την συγκεκριμένη τεχνική θα απαλλαχθείτε από το ψαλιδάκι για το γύρισμα βλεφαρίδων.

Η επανάληψη της υπηρεσίας συστήνεται μετά από 2 μήνες από την πρώτη εφαρμογή. Ωστόσο, για να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα, συστήνεται συνδυαστική υπηρεσία – περμανάντ & βαφή βλεφαρίδων. Έτσι το βλέμμα σας, αποκτά ακόμη περισσότερη ένταση και σαγήνη. Και ξεχάστε την καθημερινή μάσκαρα!

Διάρκεια

45 λεπτά

Ενημέρωση για τον Covid-19

Τα Azalea Spa σας υποδέχονται με νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής για τη προστασία όλων μας.

Βάση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που αφορά στους «κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων αισθητικής, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19», προβλέπεται υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή σας στο χώρο μας.

Ευχαριστούμε